torsdag 19 juni 2008

Den där Dr Virot

har satt skräck i mitt barn.......Igår på myofascial-special-craniosacralbehandlingen :) började Oscar gråta obehärskat (vilken sker mycket sällan) så det var 350:- för nix å nada, han grät alltså innan han landat på brixen. Ikke röra för behandlaren, det ville han bara inte.....ute på gatan igen satt den lille parveln i sin rullstol och vevade med sin lilla hand tills han hittade min. Vi gick/rullade därifrån hand i hand och jag lovade mig själv att lyssna på honom, inga behandlingar mot hans vilja, han har uppenbarligen fått nog av detta för en tid framöver.

Annars har vi rundat en tredje dag på 800 meter, nytt personbästa på 880......bra jobbat Oscar, farfar å Steffen!!!

Max är änu på kollo och det är ju inte utan avund man hör dem förbereda firandet av midsommar i mekkat för detsamma, som vanligt i förväntat regnväder men ändå.....
Vi andra befinner oss ju i ett land utan kultur, eller nja man skall kanske säga med en annan bara, en hednisk.....:-) här bränns det bål på midsommar, bål med dockor klädda som häxor i.....å så käkar man korv med pinnbröd, ja ni hör ju.

Trevlig midsommar till alla, hoppas förresten det regnar mindre i Onsala i år, förra året byttes romantiska klänningar till gummistövlar och haglöfs, kan ju också vara snyggt bara inte så romantiskt.

Kram // Mia

Inga kommentarer: