måndag 9 juni 2008

Det går som smort.....

Om det ännu är nå´n som läser med kan jag informera om att vi nu hunnit trilla in i en vardagslunk igen, med allt vad det nu innebär. Vissa (läs Finn) tycker att det bara är toppen att vara hemma igen medans andra tidvis kan tycka att det är småjobbigt att stå ensam med krypning, glutenfri mat, masker och annat. Krypningen går annars enligt plan, vi ökar med ca 40 meter per vecka inför sommarens evaluering med amerikanarna och kör just nu ca 700 meter per dag. Målet på 800 dagligen kan helt klart uppnås men dock inte hinnas etableras som vana.....:-) Vi glädjer oss vansinnigt åt att höra vad våra nya mål blir och hur Oscars framgångar värderas. Rapport ges såklart å det snaraste efter mötet som avhålls i slutet av vecka 29.

Nåväl, värmen har vi ju inte behövt sakna sedan vi kom hem, däremot saknar, åtminstone jag, de väldigt få måsten som vi levde med, tiden till att bara vara, maten och såklart priserna på denna, puha vi käkade ute härom kvällen, inget man gör till en vana direkt.

Max funderar lite smått på extensiella saker som till exempel vad/var hemma är, varför vi inte bara kan åka till sommarhuset på Samui en eftermiddag och varför vattnet inte är så varmt.
Killarna verkar annars trivas fint, vi har skapat en minidubbelsäng till dem och deras vana trogen busas det en del innan de somnar, vi låter dem hållas och glädjs åt det så länge det varar.
Vi läser en hel del "Nicke Nyfisen" just nu, Max nya favorit och den är ju kul bara på grund av namnet, hi,hi....

Hm, bilder följer en dag då nätet är mer samarbetsvilligt än idag. Appropå samarbete så liknar vårt hus ännu sju svåra år, tanken på "andren metoden" dyker onekligen upp:-////


See you all // Mia

Inga kommentarer: