måndag 18 augusti 2008

Det går som smort...........igen.

Kolla in Max självsmorda smörgås.....han var supernöjd och bättrade under ätandet på smörlagret både en och två ggr....
Japp, annars kör det på räls igen, Oscar har haft en supervecka med 800-900 meter varje dag, han kryper med en väldans fart när det passarn herrn. Utmaningen med uppmuntran och motivering blir allt större, ide´er mottages gärna!!! Eller med kysshånd som det heter på det konstiga språket vi dagligen tvingas höra på.
Samarbetet med våra "nya" tjejer börjar flyta bättre, dvs så länge mamman är utom syn-och hörhåll. Jag tassar fint på tå (enligt kil-Helges koncept) och gör mig så onsynlig jag bara kan i kulisserna.



Här slirar gossen in på lekrummet.....








och här har vi hämtat posten, kort från mormor är alltid välkomna.......
Max stortrivs också med sin nyvunna bästis, prinsessan Freya, som bor tvärs över gatan och går i samma dagisgrupp. De är som ler-och långhalm både på dagis och hemma, senaste påfundet var att söndagens rening (bad inför måndag) absolut måste ske i samma badkar.....och så skedde det....








Oscar å pappa kollar OS och käkar popcorn, så är livet på topp :-)











Under tiden gosar mamman och Max......vi struntar rätt så kraftigt i det danska handbollslagets framfart.....








Till sist tröttnar vi och bakar supersunda dadel/kokoskakor, som Oscar ääääääälskar och Max inte ens ser åt. De smakar nu superfint och är ett lyxigt inslag i Oscars strikta kost.
Hela familjen på Söndagstur, det händer alltså inte ofta..............Tur att Birgitte var med med kameran. Birgitte ja, ungarna (och vuxna)springer skrikande väck när hon kommer med kameran i högsta hugg och ber dem se söta ut.....under den gångna veckans besök hos oss har hon lyckats procucera sisådär en 350-400 bilder och böcker till Oscars läsprogram. Jag är EVIGT tacksam!!!!
Dags att "hynda vidaje" som Max säger, som en liten parantes kan nämnas att han för närvarande ivrigt använder uttrycket "jesus kajst"....
Vi ses //Mia

Inga kommentarer: