onsdag 24 september 2008

Intet nytt att komma med.....


En liten tigerunge som inte är så rivig när han kommer hem från dagis.....det är ju aldrig så att man är trött eller så meeeeeen ibland "skall han bara slappa lite" och så slutar det alltid på ett å samma sätt, som ovan.


Vi har som ni ser haft besök av mormor å morfar, glädjen var stor hos alla. Hos ungarna för det såklart innebär full fart och fokus på dem, simhallsbesök, legoland.......hos oss vuxna för att det är gott sällskap sedan är det ju inte så dåligt med de två frysväskor som medföljde. Lagret med kantareller, lingon, äppelmos, plommansaft och falukorv är igen välfyllt. Vi tackar även mormor Kia för bidraget med "små, extra goda, välrensade kantareller"......


Pappa med två grabbar nedklämda i en safaribil, enda gången jag sett Finn relativt obegajstrad för att åka bil, mon den gick för långsamt :-)

Träningen kör super, vi fullföljer Oscars program till punkt och pricka, förutom på punkten gällande balansträning, dette då materialet ännu inte, efter många veckor kommit från USA. Vi kryper med lätthet 1000 meter per dag, och den intellektuella delan av programmet kör på toppfart med 25 ord och bilder varje dag + korta meningar på två ord + alfabetet och hemgjorda böcker, han slukar det rått......

En gång om veckan kör vi marathonkryp, här skall vi dock inte skryta.......vi skall gärna nå 1600m på en dag, men då tränar vi inte annat....borde kunna göras, men ikke. Golvet på Max dagis funkar inte alls, så jag har fram till nu släpat alla 70 meter matta med, ni kan ju tänka er hur lång tid det tar. Har även experimenterat med olika material klistrat på Oscars byxor.....funkar inte, så jag tror vi uppger dagis och kryper hemma, tråkigare men mer effektivt. Igår, på en vanlig träningsdag slammade Oscar stort med 1400m, så uppnåeligt det är det.

Max leker med sin bästís, just nu är det en del mamma, pappa,barn där Max gärna vill vara mamma.....han blir dock snabbt upplyst om det faktum att han ju har en ....., så det kan han alltså inte. Ett inte ringa argument.

Kommande helg skall mamman till storsta´n, bo på hotell och mysa, shoppa, dricka vin med den glimmrande Kajsa, åh, glädjer mig så vansinnigt mycket till detta.

Annars har hösten kommit, det är snart ett år sedan vi åkte till Thailand, jag har sagt det förr, kunde jag frysa tiden, eller åtminstone köra lite slowmotion så gjorde jag det.

Kramar Mamma Mia




Inga kommentarer: