lördag 11 oktober 2008

Marathonkrypdagar...

gör äntligen skäl för namnet! Vi har två veckor i rad hamrat 1600m på vår marathondag, där vi enbart kryper inget annat. Eller ja det är ju Oscar såklart.......vi heppar bara. Känns skönt att igen nått ett uppsatt mål som en gång kändes sååååååå långt borta. Varje etapp gör att resan mot våra långsiktiga mål känns kortate och framför allt mer överkommlig och möjlig. Vi har som prio ett att jobba mot att Oscar skall börja prata, idag använder han ca 10 ord dagligen men det har stått stilla i ett par år på den fronten. Vi tror och hoppas att kapaciteten finns där, med ökad gåträning finns god chans för talutveckling, all fingers crossed :-) Såklart satsar vi också på ett självständigt gående, men den räknar vi bara som självklar eftersom Oscar redan nu är sk. superkrypare, he, he......

Annars har Max-Bertil visat dagis hur "ilsken" han kan bli. Ni som känner honom väl minns hans 3-års period med fasa......oj,oj så ARG en så´n liten människa kan bli, och blev ofta under en period. Detta utbrott grundande sig på att en pedagog på dagis inte helt fattade hur viktigt det är att ha en liten röd leksaksalfa med sig i ryggan på utflykten. Den fick helt sonika inte tas med på turen, med det resultat att heller inte Max åkte på utflykt......så kan hon fatta den kan hon :-)

H and K // Mia

1 kommentar:

Anonym sa...

Halöjsan i Viborg.
Jag tycker att det är fantastig med Oskar som han krypper, jag har börjat att promenera med stavar ca tre kilometer om dagen fy va jobbigt jag måste komma i form vi har just bestält nästa resa till Thailand, åker ner den 1 Jan 2009 och hem den 17 Mars.
Här i Hysna mår vi bara bra,håppas att snart få ser er här.
Krammer till er alla
Mehli