måndag 3 augusti 2009

Vi är på gång, med lite delay.....


Jahapp, betyget blev rätt så kasst faktiskt.......alltså inte på ungen men liksom som helhet.
Eller nja, det är den helt vansinnigt förväntansfulla mamman som talar nu.....
Ett par stora genombrott på förståelse, social kompetens och syn är ju inte illa pinkat, faktiskt superbra och viktigt för allt som komma skall i framtida utveckling.
Trist var dock att vi inte uppnått det vi hoppats på med gåendet. Det går framåt men långsamt och med ungens ointresse faktiskt.
Han till och med slappnar av när vi gåtränar, tänker på annat och tycker det är super när vi flyttar fötterna åt honom, så back to basic.
Vi fick två scenarion från the experts:
A. fortsätt hammra på med gåendet, fokusera på det och vi har inom 12-18 månader en gående unge. Som kanske inte helt har koll på vart han går, varför eller helt hur.
B. backa med gåträningen, forsätt gå men med mera kvalite och kortare sträckor, kräv att Ozzy själv flyttar benen (jo han kan, han driver med modern). Kryp mera igen samt börja ÅLA......what I said......jo men visst. Åla med toe digging they said.......good for walking you know.
För en gångs skull behövdes bara ett kort blickutbyte mellan maken och mig för att nå enighet.
B, vi svarar B.
Så alla ni som fått veta att ungen till nästa sommar är gående, "Ja bara skoja". Hö, hö!
Mon det blir om två sommrar, eller kanske tre.
Ialla fall har Matthew, the Guru, med 100% säkerhet lovat att ungen kommer till att gå!
Att rullstolen en dag kan kastas till fanders.
Att vi, om framgångarna forsätter, får en unge med vacker, smidig gång, som kan lära springa å hoppa, en unge med mera språk och guld å gröna skogar.
Det enda som krävs är massiv toe digging.......................

2 kommentarer:

Elliot med familj sa...

Kämpa på! Vi vet att allt tar så lång tid, men så småningom är all träning mödan värd! Oscar är såå duktig tycker vi! Kram från Elliots familj

Elliot med familj sa...

Kämpa på! Vi vet att allt tar så lång tid, men så småningom är all träning mödan värd! Oscar är såå duktig tycker vi! Kram från Elliots familj