söndag 3 februari 2008

Det är idag.......

som Finn fyller 40!!!

Vi har som sig bör uppvaktat med boller og kakao till frukost. Alla presenter blev öppnade i ett huj med hjälp av två små ivriga killar. Jannie å Michael hade också varit förutseende nog att lämna gåvor och kort, särskilt vackert menar vi bilderna på dem själva var.......En del böcker fanns i paketen, samt cykelgrejer, en klocka, ett par skor och dagen har just börjat!

Nästkommande aktivitet kl 10......härom är Finn ännu ovetande, sedan lunch på the Cliff efterföljt av Bungy Jump. På eftermiddagen skall vi fiska på Finns favvoställe, vad kvällen erbjuder är ännu oklart, bytur eller en hel massa rödvin hemma.

Vi lovar en fest nå´n gång i sommar, när ni nu inte dyker upp här nere :-)


5 kommentarer:

Anonym sa...

Tillykke med den høje alder, men er det ikke den 4/2 det er din fødselsdag? det er dejligt at se det går godt med Oscar. Vi har sendt en SMS. Vi er misundelig på jer med det fine vejr.Mange hilsener og knus til jer alle4
De 3 gamle i Aalborg

Anonym sa...

Grattis Finn!
Ha en bra födelsedag.
Det ser ut som du fått en del bra presenter.
Hoppas du har alvedon kvar till imorgon det kan behövas.

svärföräldrarna

Anonym sa...

Dejligt at se Nielsen holder stilen..! Ha en rigtig god dag, selv om jeg ved du plejer at få hovedpine af cigarer...! Ses.. Ole + familie.. Lasse glæder sig til insekterne...!

Anonym sa...

Tove, kran og Inga,

i har selvfølgelig ret, det er da den 4 feb!! Her er vi dog 6 timer før dansk tid og da jeg skrev indlægget tidlig morgen den 4:e her nede kommer det på bloggen (som har dansk tid) før midnat dvs den 3feb. Nu er han i hver flad blevet 40 og det kan idag tydeligt ses.......mon det var rødvinet igår eller det faktum at han nu er med i "De gamæes klub" vides ikke....

Hils familjerne, Knus // Mia

Anonym sa...

Jamen hvis Lasse glæder sig til dem skal vi måske arrengere et besøg på den lokale marked. Her kan man nemlig købe diverse insekter i friteret tilstand som en slags bland selv slik......Yum!!

Som sagt, ses // Mia