onsdag 13 februari 2008

Det är inte bara Oscar

som tränar. Finn och jag får cyklat en del också, idag tog vi testet uppför en 4km lång backe, en stigning på 600m. För 6 veckor sedan låg tiden på 50 minuter, idag på 37......jajamän! Tilläggas kan ju att Finn kan ta den väsentligt snabbare men tar det imitt tempo som en sann gentleman.

Annars har Max idag varit till Bandon Hospital ,han är lite risig i magen och vi ville kolla det. Såklart dras hela maskineriet igång med blodtryck och diversa annat, det hela slutade med att vi fick hela tre olika flaskor med antibiotika med hem då de antar att han har bakterier i mage och tarm. Nu återstår kampen att få dessa små droppar i den bestämda lille mannen......
Det var för övrigt detta sjukhus som pappa uppsökte med sin begynnande lunginflammation i november, det minns personalen minsann de hälsade med ett glatt Hello Mr Persson när jag å Max knallade in.

Vår lilla jeep kör för tillfället ett stort antal kilometer per dag, Sara har fått besök av en väninna så när ena delan av familjen kommer hem kör den andra.

Kramar från ett idag mulet Samui

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej med jer,

I skal bare vide, at Sørensen også er gået i "skarp" træning. Allan S og jeg spinner 3 gange pr uge og MTB 1 gang pr uge.. Så jeg kan nok køre turen på 1 time rent, hvis jeg er heldig.. Ha en rigtig god week-end dernede...! kh Ole

Anonym sa...

Ole,

du må gerne låne min cykel når i kommer, husk nu dine cykelsko, jeg vil ikke høre en undskyldning om at du glemt dem i DK:-))

// Mia

Anonym sa...

Hej Familjen

Ni ser ut å må bra! Har skrattat å gråtit glädjetårar när jag ser bilderna på era underbara barn. Så kul å att se att det går bra för Oskar, han är en tuff å go liten kille, å så goa Max som är mer feminin av sej med sina pedikyrbesök å gröna tårnaglar!
Tycker att ni har fina bilder! Tack för er kommentar om min sida!Ta hand om er. Stora kramar till er alla från Dora!