tisdag 12 februari 2008

Vi är nöjda med


våra läckra fötter Max och jag......
En dryg tjuga för en mindre grundlig pedikyr med avslutande lackering.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej alle 5. Nu nærmer tiden sig hurtigt. Vi har bestilt lidt Bath og US-dollars, sommertøjet skal vaskes i næste weekend, Louise tager bussen ind i byen til pas-fotografen i morgen og i aften skal hun prøve sin nye badedragt!! Ungerne har vinterferie i denne uge - men forældrene må jo arbejde, så feriedagene kan brændes af i marts! Dejlige billeder af Oscar!! ;-) Må lige vide, om vi skal medbringe middel til imprenering af malarianettene?? Eller kan vi købe det dernede? Vi skulle jo nødig komme med det! Så hellere en kæmpeedderkop eller 2 i kufferten.... I må gerne bestille en stor omgang massage til mig - overvejer lige det der Bungi-jump en ekstra gang..... Mange knus Lone og Co

Anonym sa...

Hej med jer!! Vi glæder os også till i kommer. Hvis du springer Lone så gør jeg også...:-) Vedrørende mprenering så er det ikke nødvendigt.
Massagen kan vi hurtigt klare, kun til dig eller????
I kommer da om formiddagen vil jeg huske,mon det vil være dejligt at få massage den samme eftermiddag?
Har lige fundet ud af at the Cure spiller i København en af de her dage, øv, øv det ville jeg bare så gerne opleve. Godt ungerne er så store at de selve kan klare pasfoto og andet, dit har vi visste et stycke endnu.
Knus och Kram // Mia o Co