måndag 7 april 2008

En fars utan

dess like, and it is still ongoing!!
Innan vi lamnade Svedala, dvs i oktober-o7, hyrde vi ut vart hus till ett vad vi trodde, trevligt par.
Dassvarre intraffar en tragedi och mannen dor i december, frun beslutar sig da for att inte bo mer i huset och gar helt under jorden. Sedan dess har vi inte sett roken av varken hyror, betalning av rakningar eller henne heller for den delen. Nu har vi en hjalpsam advokat som jobbar pa saken at oss, det skall sakert losa sig meeeeeen det kan ta tid. Idag fick vi meddelande fran Fortum att elabbonemanget pa huset sagts upp.......jaha, bara att teckna ett nytt da, liksom att betala vatten- och renhallning pa en paminnelse som vi av en ren handelse lyckats fa. Kvinnan har iallafall sinnesnarvaro nog till att saga upp vissa abonemang och byta adress i folkregistreringen samtidigt som hon hogaktningsfullt skiter i sa mycket annat.

Vi har dock lart en fras som nastan alltid fungerar"Mai pen rai-No problem"- uttalas med ett leende och en latt axelryckning. Vi har lite ont i axlarna nu.....

Kramar fran Samui

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hejsan!
Har nu läst de sista inläggen och tycker synd om er otur med huset.Hoppas att det löser sig.Vi har varit på skidsemester och det känns långt ifrån den värme ni har.Ha det bra och hälsa familjen!
Anna

Mia sa...

Ah, skidsemester, en ting vi saknar!!
Snart vander vi nasan hemmat. blandade kanslor.

Hoppas vi kan ses inom kort!
Vore sa kul att se barnen.
//Mia