fredag 4 april 2008

Magiskt.....

Med risk for att lata tontig, men jag tycker faktiskt att det blir langre och langre mellan de dar fa magiska ogonblicken man ibland upplever. Kanske har det med aldern att gora, inte for att jag tycker jag ar lastgammal men anda.... Igar pa var dykning var ogonblicket dar, ett av de fa. Se bara hur vattnet sag ut ovan ytan, forastall er hur det ser ut under....Bilder kommer.

2 kommentarer:

avesta sa...

Hej på Er alla.
Det händer så mycket nu.Vi har varit iväg på en tur till Västindien, så vi förstår känslan av att vara i en ljummen väderlek hela tiden, suck!Vårt mod sträckte sig dock bara till snorkling, inte dyk(bara Johan dök) men det var en fantastisk upplevelse, som att simma runt i ett jättestort saltvattensakvarium.
Och i morse snöade det här igen, brr.
Så himla härligt att ha mormorarna på plats, och så varmt och skönt ni gamlingar har det.Hoppas på mycket nytta och nöje så här på slut-tampen innan det bär hemåt igen.
Jag pluggar på och har bla. som kurslitteratur Susanne Freltoftes bok "utvecklingsmöjligheter för barn med avvikande hjärnfunktion" på danka "Udviklingsmuligheder for born med hjerneskader-neuropaedagogik", som är läsvärd för oss pedagoger.
Hoppas ni njuter av det enkla i tillvaron och att våren kommit på riktigt när ni kommer hem.
Allt gott!
Lotta

Mia sa...

Hm, vi hoppas ocksa pa varen och ja vi njuter. Nar nu hemresa narmar sig kommer tankarna ater pa det dar med tvatt matlagning och diverse annat. Vi har det skont!

Mormor och mormor Kia har det fint, lite varmt tycker dom att det ar. De njuter ocksa av massage, bad och avslappning. Kia kor ju som om hon aldrig kort annat an vanstertrafik.

Vastindien later ju inte dumt!

Halsa alla och alla halsar // mia