onsdag 19 november 2008

Nu kan sonen

æven sætta sig upp med egen kraft från ryggliggande position. Allstå genom att trycka sig upp från liggande till sittande med hjælp av armarna primært, samt æven magen førstås, eller nja nog mer råstyrka från mage æn armarnas precision om jag skall vara ærlig. Faktiskt en oerhørt svår uppgift, om Kata, Pia, eller Fredrik från Stegen læser med vet ni vad jag menar. Puh vad vi har jobbat med styrka, finess och taktik, nu helt pløtsligt sitter det som en smæck!!

Han har haft en superdag med snabba små ben, dock ger han ett rætt kraftigt negativt utspel varje gång vi skall kullerbytta-træna i selen. Tror han blir yr i bollen. Men allt går ju med ett smil om mamman med glad ton sjunger Oscar, Oscar værldens bæsta Oscar i full Karlsson på taket anda.

Max har varit på gympa med Freya, deras konversationer ær skøna att tjyvlyssna på just nu. Det konstaterades på den fem minuter långa bilturen att man om man ær død kan gå till tandlækaren så blir allt bra igen och alla blir glada efter att ha varit ledsna. De anvænder ca i varannan mening "det var dog otroligt mærkeligt" før att kraftigt understryka vad de menar, det gjorde tandlækarsekvensen ænnu mera kul.......

Annars har min "HIT-dator" igen kraschat......drygt ett år gammal ær den igen på reparation, dock med utløpen garanti denna gång, lets see om det kan vara reklamation mon. Annars blir det visst inførskaffelse av ny dator, kontra ett enormt belopp på reparation lockar det mer. Men det såklart, sådana utsvævanden sker først efter att vi nått till en løsning på "problemhuset" i væstra Sverige. Før er som minns var vår hyresgæster, gæster dirket från underjorden och intet har blivit bættre, jo huset ær renare igen efter besøk av saneringsfirma meeeeeeeen annars ær læget sig likt, inga betalda hyror eller rækningar. Monstertrist.

Sorry før en negativ smørja.....

Ja, alltså storm har vi också......

Godnight folks, where ever you are :-)

Inga kommentarer: