fredag 10 april 2009

Påsk i strålande

sol och camperande. Ja, nu är ju inte vi direkt en campingfamilj, vi tillhör kategorin "backpacking med reväska" därav har vi hyrt ett litet hus som dock ligger på en campingplats, alltså i två nätter.....sen har vi med säkerhet fått nog.
Grannen hemma på gatan skall bygga om huset, därför står det en "campingvogn" på deras tomt, Max är djupt fascinerad och funderar på om pengarna i hans spargris mon kan räcka til en så´n. Stackars unge, tänker på om vi skulle prova campinglivet ändå.......men nej, två dagar i "hytte" får mig att inse att barnet går miste om detta i sin uppväxt.

Möjligheten har dock slagit mig, kanske kan han få sova hos grannen i deras husvagn ett par nätter, den skall ju ändå stå där några månader. Mon man så också kan slå två flugor i en smäll. Stilen på vagnen är den typ som man har stående bakom sin carport och det har gått sisådär en sju år sedan den sist blev använd (och rengjord), med tanke på hur ungen har det med lortiga fingrar så kanske glansen liksom försvinner........därmed moderns dåliga samvete över frånvaron av semestar på campingplatser här och där.

Utspekulerat.....nä, nä.....

God fortsättning // Mia

Inga kommentarer: