fredag 17 april 2009

Självinsikt!

Vi har ju, som ni vet, inte varit så tursamma med de hyresgäster vi hade i vårt hus i Onsala....
Nu är huset härligt nog sålt och med som en del i handeln fick vi en lägenhet i Göteborg, som vi dessvärre också hyr ut. Det visar sig att det unga par som hyr inte är så nogräknade med hyran, heller inte med andra bisarra saker. Detta resulterar i att ALLA i den danska vänkretsen numera tror att ALLA svenskar är riktiga rötägg (irriterande med kommentarer som-ja, det är ju typsikt svenskar det där- efterföljt av hånsamma skratt), samt att vi igen har en hel del strul för att inte tala om omkostnader.

Vi rannsakar nu oss själva och undrar hur vi liksom kan "känna" så fel både jag och Finn. Vi tyckte ju att vi hade hyffsad magkänsla generellt om folk, det tycker vi inte mer.
Som en följd av ovanstående finner jag mig själv i de mest märkliga situationer under inskolningen av brandman Peder. Man kan ju till exempel uppleva det som underligt att samma blomma på terassen måste vattnas extremt lång tid flera dagar i följd samtidigt som vattnerskan instent stirrar in i sitt eget hus....hm, för att ge bara ett mindre uppenbart exempel allstå....

Trevlig helg // Mia

Inga kommentarer: