fredag 26 oktober 2007

Tredje dagen,

och vi ser äntligen solen.
Senaste informationen om vädret (från en helt säker tysk källa) säger att det sannolikt kommer att regna i ytterligare en månad L. Låt oss se, vi har iallafall njutit dagen med fulla drag.
Max övar på att lära sig simma i polen, fram och ut med armarna, han lärde sig snabbt att det inte är lika lätt i havet, men så mycket roligare med alla vågor.

Vi har haft hantverkare på besök i huset idag. Efter att morfar i måndags trampat igenom golvet på terassen (ca 3 m upp) valde vi att göra en lista med saker vi önskade åtgärd på och gå till Coconut Office för ett litet samtal.
Till vår stora förvåning troppade det upp en snickare samt en allt i allo från Cocnut idag, de har fixat terassen, några lampor, en dörr samt haft en ny dvd med. Vi har också frågat om möjligheten för mikro och internet, det första är på väg det andra verkar svårlöst. Som det fungerar just nu går vi upp på Coconut Office och uträttar vår internetärenden, detta till den blygsmma kostnaden av 1 bath per minut = 20 svenska öre.

Vi har också haft fint kockbesök, för 30 Kr per timme kan man få en kock som kommer till huset och fixar middagen. Vi beställde maten tidigare på dagen, de handlar sedan och anländer en timme innan man vill ha middagen färdig. Mmm det var bara en höjdare, ett stort plus var att även disken ordnades.

Oscar träning kör fint, morfar var med Finn på förmiddagen idag och mormor var med mig på em. Dock har mormor blivit kraftigt förkyld och slokar lite, det är ju liksom i sådana lägen man helst är hemma i sin egen säng.

Inga kommentarer: