tisdag 30 oktober 2007

Oscar kryper,


i snitt 80-90 meter per dag! Vi puttar pa med tummarna under fotterna, mest pa vanstra sidan, det hogra benet flyttar han fint sjalv. Faktiskt kryper han ocksa sma snuttar helt sjalv, way to go!!

5 kommentarer:

Amanda sa...

Tjohoo :D När pappa och jag kommer till er, så lovar jag att solen skiner :D haha . ha det bäst och hälsa alla <3<3

Mia sa...

Hej Grukan!!!

Kul att du hittat in pa bloggen!
Vi ser fram emot att ni kommer och planerar lite utflykter. Vi har hyrt en bil sa vi kan sjalva kora runt. Vi har oscksa spanat in ett par bra butiker och stora gallerior, he, he.

Vi ses snart !! Kramar fran oss alla!!
// Mia

Zillig sa...

Hej med jer
Dejligt at høre, at I er kommet godt frem og at I nyder det. Jeg tænkte, at nu trænger der vist til at komme lidt danske ord på, ikk Mia.
Og familien Nielsen/Zillig har det godt herhjemme i kulden og regnen. Vi ser enormt meget frem til at komme ned i varmen og solen og en luksushytte :-). Og Mias thai nytårsmenu.
Dejligt det går godt med ungerne. Vi glæder os til at se jer.
Knus Zilligerne

Zillig sa...

Og lillebror, du må sikkert også godt skrive lidt, så vi stakkels jyder også kan forstå hvad der foregår :-)
Pas nu på jer selv.

Mia sa...

Sawadee Kaa!!
godt at se at i har fundet vej ind på bloggen. Altså luksushytte.....det ved vi nu ikke helt om det passer, hvis man ikke har noget imod fireben er den da ok! Godt at høre i glæder jer, det gør vi også, især Max længes efter legekamerater. Jeps, det må være tid till att Finn også skriver, fra idag har vi internet i huset , mon ikke det kan hjælpe?

Knus // The Nielsen Family