torsdag 1 november 2007

Besök!


Kolla in storleken! Vissa håller sig undan andra inte. Morfar o Max klappar en plötslig gäst. Apropå gäster, den lilla vita katten skräms varje morgon bort, innan sonen hunnit upptäcka dess närvaro.

6 kommentarer:

Karin Engsig Barasinski sa...

Kære alle

Det ser jo skønt ud og fantastisk "location". Håber I har det godt og nyder hvert eneste sekund. Her står den på rusk og regn - det forventelige danske efterårsvejr. Efter flere måneders nomadeliv, har vi besluttet at blive i Århus indtil vores lejlighed er færdig til januar, men bliv ikke forskrækkede hvis vi pludselig ringer på døren! Nomadefolk benytter jo enhver mulighed for rejse til fremmede himmelstrøg. Ha´det godt. Følger løbende med.

Kærlig hilsen Karin

malin sa...

så underbart ni har det. nils ska få botox utan gips härligt va? rist med regn, vi har härligt höstväder med 5-10 grader o sol. men bada det kan vi inte. ha det bra
kramar fam johannesson onsala

Lotte Hougaard sa...

Hej med jer! Ja, vi ventede jo længselsfuldt på at se, hvilket køretøj Finn ville kaste sin kærlighed på. Og vi antager, at det er det nye "familiemedlem", som pryder bagggrunden på familiebilledet?

Mange hilsner fra Kim og Lotte

Mia sa...

Kära Karin!
Bra att du hittat hit efter en del felaktiga adresser!

Som du vet gillar vi nomader-vi lämnar dörren på glänt...

Kramar Mia

Mia sa...

Hej Malin!!!

Kul att höra från er! Jo, tack vi har det fint. Faktiskt fungerar Oscars träning över förväntan, jag var rädd för att det skulle finnas allt för många lockande tllbud med pool och dylikt men vi kör fast våra sex timmar. Hur lyckades du med Botoxen??? Var och när skall han sprutas?

Kram // Mia

Mia sa...

Hej Lotte,

jeps, du har ret, det er vores nye transporter. På svensk kaller vi den for "Kalle Anka-bil" med andre ord en legetøjsbil som ikke er andet end at grine ad. Sød synes jeg, og fylder den funktion vi har brug for....
Hils familien!!