fredag 30 november 2007

Poolen,

En liten film från poolen, som ni ser njuter ungarna och är mer vilda än tama i vattnet. De hoppar och dyker en ena värre än den andra.

2 kommentarer:

avesta sa...

Hej alla!
Vet ni att det är första advent i dag?
Känns det långt från pepparkakor och saffransbullar?
Bertil kom hem från skåne i går kväll, lagom när all ved var uppeldad, men nu har kylan avtagit och snön försvinner i takt med regnet som plaskar.
Det var så kul att se poolpartyt med fyra sälar som plaskade runt, två mamma/mormor-sälar och två kutar. En hade riktiga bentag det såg jag tydligt och den andre hade både mod och lust. Finns det simdynor att sätta på armarna? Mormor får nog lära den lille Max att ta riktiga simtag för han verkade nog så våglig i plurret.
Språkproduktionen Marie, hur attackerar ni den, ingår språkljudsträning i programmet? Eftersom jag brinner för just den delen av utvecklingen så är jag lite nyfiken.
Nu ska vi äta lunch och sen gå ut på stan och titta på julskyltning och lyssna på körsång i kyrkan, det är non-stop sång av alla körer i stan. Bertil vill höra Frälsningsarmén och jag föredrar kammarkören.
Glad första advent på er!
Lotta & Bertil

Unknown sa...

Hejsan!
Det ser onekligen härligt ut i poolen, det verkar som att grabbarna stormtrivs. Man kan ju inte bli annat än avundsjuk när man ser er. Här hemma är det +2 grader,regn och blåst och inte en snöflinga i sikte. Vi lever på hoppet att det blir bättre framåt jul.Snö är min passion när man inte får njuta av solen som ni. Kram Anna