söndag 30 december 2007

Gott Nytt År önskar vi på Samui!!





Målet på 400 meter på en dag är härmed uppnått!

10 kommentarer:

Lindholm fra Fennebakken sa...

Godt nytår ønsker vi jer alle fra fam.lindholm på fennebakken.
Vi har været inde og læse om jeres dagligdag i Thailand,hvor lyder det dejligt og billederne taler jo for sig selv. Oscar er blevet ret sej til mange ting lyder det til, det er dejligt at høre om. Hos os går det godt vi har nydt ferien og er ved at lade op til imorgen hvor hverdagen starter igen. Glæder os til at læse mere om Oscar.

Kærlig hilsen Thor Valdemar Svend og Jeanette

Anonym sa...

Hejsa alle

Godt Nytår..

Det er dejlig læsning at følge Oscars udvikling....

Mange hilsner fra Jacob, Anne Sofie,Marianne & Peter Balleby

mehli sa...

Hej på er thailänder!
Här kommer en nyårshälsning från ett kallt och blåsigt Sverige.
Och så lite skvaller. Vi var och invigde Sten och Annetes nya hus vi fik en herlig julfrukost med hele svineriet till (:-)
Vårat gamla hus är helt borta dom skall tydligen bygga helt nytt ???
Kurt har köpt lägenhet i Kungsbacka
Rasmusen har fått ny bil Audi V8
På fredag de 11 åker vi till Thailand vi stannar i sju veckor hoppas vi kan få till ett sammanträffande skulle vara jäkla trevligt. Vi skal bo i Hua Hin

Med vänliga Hälsningar
Mehli och Inger
Ps har ej tid att berätta mer Carlsberg kallar eller var det Tuborg

avesta sa...

Hej på Er Ni lilla skara! Känns tomt efter gamlingarna eller hur?
Det nya året rullar på, det känns redan som om det blivit litet ljusare, det är i alla fall det jag längtar mycket efter så här års. Vinter är det i alla fall, nåja, varannandags vinter kanske. Ena dagen kallt kallt och snö, sedan tö och plask. Skidor kan vi bara åka i konstsnö-spåret, men det får duga. El-ljus är ju av nöden tvunget för min skidåkning eftersom jag arbetar och slavar hela den ljusa delen av dagen, Bertil som är pensionär han gör som han vill.
Vad gör Ni nu för spännande saker? hinner Ni med någonting efter "träningspassen" eller är det mörkt hos Er då? Berätta gärna hur Era dagar ser ut om Ni har tid och lust.
Kram Lotta & Bertil

Unknown sa...

Hej alle 4 + gæster. Allerførst et stort ønske til jer alle om et godt nytår. Vi ser frem til at få jer tilbage til Viborg igen!!!:-) Vi havde en super tur til Østrig - perfekt vejr, sne, pension - ja ALT! Og vi havde en festlig nytårsaften med Fam. Chrisensen, Clausen/Lauridsen og Steffenauer/Simonsen m. unger - og nu er vi godt i gang igen i skolen og på jobs. Vi glæder os - om 2 måneder er vi i Bangkok!! Tiden flyver afstd, og snart skal sommertøjet ned fra loftet, vaskes og pakkes. Louise skal have lavet pas og penge...Ja, skal vi veksle hjemmefra eller hvad er bedst?? Har I nogle erfaringer?? Vi er alle blevet prikket/vaccineret i skulderne - så helt klar kan vi hurtigt blive. Skal vi have myggenet med - malaria?? Vi skal lige nå et par arrangementer først - på næste lørdag bliver Kenneth 40 og har indbudt til fest. Og så lige en koncert og biotur + alt det løse.Vi følger godt med her på bloggen - dog har vi censureret billederne af jeres "hus-dyr", da vores unger har travlt nok med at frygte hajer og andre "Store" fisk i havet... Stort knus fra Lone og Co

Mia sa...

Hej familjen Lindholm,
så härligt att höra från er!!
Vi har det som ni ser fint här nere och också gott om tid till det vi är här för....att lära oss om samt även försöka avgöra om metoden är nå´t som "rycker", det ser det ju nu ut att vara. Äntligen,äntligen har vi en krypande unge, han snittar just nu 400m per dag!!!
Ha det så gott och hör av er igen!! Krama alla pojkarna från oss // Mia

Mia sa...

Hej familjen Balleby,
och gott nytt år till er med!!
Mmmm visst gör han fina framsteg, det är fantastiskt att se!

Hoppas allt är bra med er, hils de gamle!!

// Mia

Mia sa...

Mehli och Inger!!
Ni är ju på plats i solen nu. Vi ser fram emot att sesöver en Singha eller två!!

// Mia

Mia sa...

Hej Lotta å Bertil!!
Tack för era flitiga inlägg!!
Maila gärna bilder på den lilla nya och grattis igen till barnbarnet! Mailadress: miapon01@hotmail.com

Lotta angående språkträning eller ljudande....nix inget som ingår...vi kollar på bilder och ord i vissa sekvenser och det är den ordförståelse som tränas, det ingår i det som kallas intellegence programme. Vi hade /har hopp till krypningen och att språket eventuellt kan få ett ryck här.....Oscar säger ca 10-15 ord nu helt korrekt, mamma,pappa, ja,nej, dricka etc. men hu det tar lååååång tid. Alla tips mottages varmt. Språket är faktiskt det vi sett minst framgång med under det senaste året.

Allt gott till er och hälsa Christoffer från oss
// Mia

Mia sa...

Hej Lone,
detsamme til jer alltså Gott Nytt År!!
Jeg kan se jeres tempo er som det plejer....direkte fra det ene til det andet...vi har ju kommet ind i en ander gear nu :-)

Til dine spörgsmål, penge, ja fint att have nogle tusind Bath med, måske en ide att vekse ett par tusind danske for i tager af sted, ikke mere. Kursen er generellt bedre hvis man veksler her nede, vi bruger de ATM maskiner der findes overallt, dvs de almindlige hävemaskiner.
Malaria, lige her er det klasser som lavrisikoområde, det mener jeg også Bangkok er. Vi tager ikke malariamedicin, dog sover vi under myggenet, det findes i huset så det er ikke noget i skal släbe med.

Vi gläder os til i kommer og planerna påalt vi skal nå er allereden igang!

Hils omkring er, knus fra Samui // Mia