torsdag 13 december 2007

Max 3 år!



Så har vi firat Max födelsedag, 3 år!!
En stolt och stor kille som njöt dagen i fulla drag.
Vi tappade räkningen på det antal donuts han käkade under dagens lopp men det landar på en 5-6 stycken.
Presenterna bestod, som sig bör för en kille på 3, av bilar och bilar plus andra fordon samt lego. En liten bok smög sig också in men den fanns det tid till först ett par dagar senare.
Vi förgyllde dagen med besök på akvarium dock inte särskilt intressant när man har så många nya spännande saker hemma, Max ville bara hem till "Ligtin Morfin" dvs Lightning McQueen (från disneys film Bilar).
Nu simmar han själv,
Två dagar innan 3-årsdagen hoppade Max i den djupa delen av poolen från vattenfallet (ca 60cm) och simmade in till kanten själv utan hjälp, i bästa hundsimmarstil men så länge näsan är ovan vattnet är det ju helt ok. Andra saker som hör en till att bli stor är att lämna napparna till tomten på julafton (vi väntar med spänning på hur det skall gå), äta helt själv, Max upplyste också själv om att man inte längre pussar sin mamma när man fyllt tre......:-( som tur var så glömdes detta bort redan innan det var dags för godnattpussen.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hejsan!
Grattis till Max som fyller tre år och vilken lycka att kunna simma själv, det är bra gjort. Här har vi firat Lucia med lussekatter och pepparkakor. Roligt att få läsa om Oscars framsteg, ni kämpar på allihop.Kram Anna

amanda sa...

Hej :D Gratta från mig =) ... och pappa ^^ Hälsa alla, och ge farmor en bamsekram från mig;D Pusshejs <3
/ Amanda