måndag 17 december 2007

Lite av varje,

Idag måndag rundade Oscar 280m,vi satsar på att uppnå 300m denna vecka!








Annars en söndag utan planer (en njutning i vår schemalagda vardag), vi landade på Paradise Farm, en farm/park/minizoo 500m uppe i bergen. Det visade sig vara en fullträff och vi glädjer oss till att ta turen med kusinerna i januari.










Vi gick backe upp och backe ned bland getter, antiloper och emuer (som är enormt stora), utsikten ned över havet var fantastisk. Räddast av alla var mormor som vägrade gå sist ifall det skulle komme en liten get stångandes bakifrån. Gränsöverskridande......en annan gräns som suddats ut för mormor under vistelsen har med poolen att göra, numera fixar hon en "bomb" hur snyggt som helst.

Som ni ser var trapporna många och alla har idag ont i vaderna, utom morfar....som är den som överhuvudtaget inte alls har tränat något som helst sedan vi kom till Samui????









Under promenaden lärde vi oss vad överrörlighet innebär......











Julen närmar sig hastigt, inte nå´t vi märker så mycket av faktiskt annat än att det pågår en nedräkning, dock inte till julafton men till hemresa. Den 26:e lämnar mormor och morfar oss för att åka hem till vintern, jag förnimmer en viss hemlängtan.

1 kommentar:

avesta sa...

Hej på Er allihop!
Hos oss har ett nytt liv börjat!
Vårt liv som farmor och farfar har startat, det är en fantastisk känsla. Som ni redan vet fick Malin och Christopher en liten flickbebis den 12 december, lilla Tyra. Hon är det finaste vi har sett och vi kunde inte hålla oss längre än till i söndags, då gammelfaster Kia, farfar Bertil och farmor Lotta åkte till Uppsala för att ta en liten titt och en liten snusning.
Här hos oss har vi kallt hela tiden och i dag har Bertil tagit ett premiäråk på skidor, det är annat än att kliva omkring i kortbyxor bland getter och emuer.
Hur ska ni fira jul? Det blir väl spännande att skapa litet nya traditioner.
Må så gott och många julhälsningar!Lotta